SyskonSKAP söker en kulturpedagog som vill jobba med vår sommarsatsning Summerlove!

 

SyskonSKAP Summerlove är en ambulerande konstverksamhet för barn och unga i Gottsunda, som tar sin utgångspunkt i projektet SyskonSKAPs konstpedagogiska aktiviteter. Summerlove omfattar 20 st träffar med fyra olika återkommande teman. Aktiviteterna kommer att äga rum på offentliga platser runt om i Gottsunda. Två pedagoger kommer att växelvis hålla workshops med olika konstnärliga fokus, med målet att kanalisera den energi som fyller stadsdelen under loven, genom bred och inspirerande konstnärlig verksamhet med stärkande och normkritiskt fokus.

De fyra teman som genomsyrar verksamheten är Konst och det offentliga rummet, Hantverk och formgivning, Teckning och måleri, Samtal och diskussion.    

All verksamhet är avgiftsfri och det finns alltid mellanmål till dem som deltar i aktiviteterna.

 

Arbetsuppgifter:

Pedagogen utvecklar och leder öppen verksamhet för unga tillsammans med SyskonSKAPs pedagog José David Hildebrand. I uppgifterna ingår att samla och organisera barn i åldrarna 6-15 år genom de olika aktiviteterna, samt dokumentera och utvärdera verksamheten parallellt med arbetet. Summerlove äger rum mån-tors kl 11-16 under perioden, och arbetet fördelas jämnt mellan de två pedagogerna, som ansvarar för olika teman.

 

Vi söker dig som:

Har passande utbildning, arbetslivserfarenhet, eller som på ideell väg skaffat dig förmågor som motsvarar uppgifterna. Konstnärligt intresse och kunskap är en förutsättning, samt att du är van vid att arbeta med barn i grupp.

Det är meriterande om du har god kännedom om Gottsunda eller personlig erfarenhet av andra miljonprogram. Kunskaper i arabiska är också ett plus.

 

Omfattning och period:

50% av heltid under perioden 10/7-11/8.

Arbetstiden planeras i samråd med pedagogen José David Hildebrand och projektledaren Erik Annerborn.

 

Ansökningsförfarande:

Skicka ditt CV och personligt brev (max 1 A4) till erik.annerborn@konstframjandet.se.

Ett urval av de sökande kallas till löpande intervjuer. Tjänsten tillsätts omgående.

Frågor om tjänsten:

José David Hildebrand, 073-682 31 00 eller josedavidhildebrand@hotmail.com